Berg Hortimotive

Berg Hortimotive is een Nederlands bedrijf, gevestigd in het Zuidhollandse “De Lier” en gelegen midden in het Westland.

De doelstelling van Berg Hortimotive is om bedrijven in de glastuinbouw wereldwijd te ontzorgen in het logistieke proces. Voor alle handelingen in en om de kas worden klant specifieke oplossingen geleverd.

Zowel de produktie als de engineering vinden binnen het bedrijf plaats zodat met in staat is om exact in te spelen op de wensen van uiteenlopende opdrachtgevers in diverse landen.

Buisrail schaarwagen Benomic

 

Berg Hortimotive wil marktleider blijven en om dat te realiseren is innovatie essentieel wil men de concurrentie niet één maar twee stappen voorblijven. De aanschaf van een Cubicon Single Plus 3D printer paste binnen die innovatie gedachte en inmiddels is 3D printen een uitstekend hulpmiddel gebleken om dat doel te bereiken volgens Silvester Wetering, purchasing manager.

Geprint bedieningsunit

 

Met behulp van de Cubicon kan men nieuwe ontwikkelingen op korte termijn visualiseren en tastbaar maken. Daarnaast geeft 3D printen inzicht in bepaalde zaken die anders veel tijd en geld kosten.

 

Jeroen Gerritse / R&D

Inmiddels is er al veel geprint met de Cubicon en dat ook tot volle tevredenheid van Jeroen Gerritse, als engineer werkzaam op de afdeling R&D en verantwoordelijk voor veel 3D ontwerpen. De Cubicon is binnen Berg Hortimotive een zeer waardevol stuk gereedschap geworden om binnen korte termijn realistische produkten te kunnen vervaardigen waarbij ook complexe constructies gerealiseerd kunnen worden.

Kortom, de eerste ervaringen op het gebied van 3D printing zijn, mede dankzij de probleemloze Cubicon Single Plus printer , zeer succesvol verlopen !

 

 

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 mei 2018