Markforged 3D printers

​AMR Europe is de oudste officiële en compleet gecertificeerde Markforged vertegenwoordiging van de Benelux. In 2015 is AMR al gestart met de verkoop van de 1e composiet printers ter wereld. AMR heeft alle printers, materialen en onderdelen van Markforged in het assortiment, uiteraard voor een goede prijs. Met een 3D printer van Markforged produceert u al uw extreem sterke 3D producten zelf. Zo hoeft u deze activiteit niet meer uit te besteden en houdt u de kwaliteit goed in het oog. Zo kunt u deze printers gebruiken voor unieke onderdelen en objecten, of voor het industrieel printen van consumentenproducten. 

Markforged printer kopen bij AMR Europe

Als u hoge kwaliteit wil voor een eerlijke prijs, staat AMR Europe voor u klaar. U kunt betalen met iDEAL, bancontact, Mistercash, Visa en Mastercard, en uiteraard ontvangt u een goede service. Aangezien er vanuit eigen voorraad wordt geleverd, heeft u uw Markforged printer, losse onderdelen of filament snel binnen.

Markforged biedt diverse soorten filament aan voor de 3D printers, zoals het hoogwaardige en superieure materiaal Carbon Fiber, geschikt voor de Markforged Mark One, Mark Two Onyx, Mark Two Nylon, Industrial X3,  X5 en X7. Ook hebben wij Markforged vezels zoals Kevlar, Glasvezel en Carbon in ons assortiment, waarmee u Onyx of Nylon White verstevigd. Voor elk type 3D printer hebben wij het juiste filament. Onyx is een composiet materiaal versterkt met carbon vezels.

Markforged printers

Met een Markforged 3D printer combineert u Nylon White of Onyx materiaal met vezelversterkende materialen (vezels van Kevlar, Glasvezel of Carbon) tot een composiet materiaal en voor een super sterk eindresultaat. Elk model biedt u de mogelijkheid om andere materialen te combineren. Hieronder geven wij u een paar voorbeelden van de modellen in ons assortiment.

Met de Onyx Pro combineert u Onyx kunststof met Carbon Fiber voor een extra stevig eindproduct. Ook heeft deze printer een verwijderbaar printbed zonder opnieuw te moeten kalibreren voor extra gebruikscomfort. 

De Markforged Mark Two maakt gebruik van composiet materialen om zeer stevige eindproducten te printen. U gebruikt onder andere Onyx, Nylon White, Fiberglass, High Strength HighTemperature Fiberglass, Carbon Fiber en Kevlar voor dit model. Dankzij de Kinematic Coupling van het verwijderbare printbed is opnieuw kalibreren zelden nodig.

Markforged heeft tevens een Industrial X-serie waarvan de Markforged X7 een bekend model is. In deze serie beschikken de printers over een lasergestuurde inspectietool en een extra groot printbed voor een professioneel en nauwkeurig resultaat. Dit model heeft ook een Stop and go functionaliteit en automatische kalibratie. U gebruikt Nylon White, Onyx, Onyx FR, Fiberglass, High Temp Fiberglass, Carbon Fiber en Kevlar voor het printen van uw producten. Onyx FR is een vlamwerend, UL V0 gecertificeerd materiaal geschikt voor de meest veeleisende toepassingen.

Heeft u liever een metaal 3D printer om bijzonder sterke producten te maken, dan is de Markforged Metal X een ideaal model. Dankzij de Atomic Diffusion Additive Manufacturing (ADAM) print techniek ontstaat er een metalen object van zeer hoge kwaliteit.

Meer advies nodig? Neem contact op

Wanneer u een Markforged printer koopt bij ons, weet u dat u kwaliteit en een perfecte service ontvangt. Heeft u na het lezen nog vragen of wil u graag advies over de 3D printer die het beste bij uw wensen aansluit, dan helpen wij u graag. 

Ook voor het kiezen van het juiste filament en een nieuw onderdeel voor uw Markforged 3D printer kunt u contact met ons opnemen. Wij zoeken samen naar de juiste producten zodat u een optimaal resultaat bereikt. 

Translate