​AMR Europe, professioneel 3D printen

Niets communiceert ontwerpideeën efficiënter dan een drie dimensionaal model. In de huidige competitieve markt is het essentieel om nieuwe producten zo snel mogelijk op de markt te brengen. Het verkorten van de time to market is veelal een voorwaarde tot succes.

Door toepassing additive manufacturing technieken bent u in staat om in een zeer kort tijdsbestek functionele modellen van uw ontwerp te maken. Het gebruik van deze technieken voor steeds complexere producten vraagt om nieuwe materialen waarmee functionele elementen, zoals bijvoorbeeld sensoren, geïntegreerd kunnen worden.

Kennis centrum

AMR Europe beschikt over een jarenlange expertise op het gebied van 3D printing en additive manufacturing en stelt deze kennis beschikbaar om processen en datastromen binnen professionele omgevingen te optimaliseren.

 

Workshops

Regelmatig geven wij trainingen en workshops voor beginnende en gevorderde  gebruikers van 3D printsystemen. De trainingen worden bij AMR in Emst (NL) of op locatie bij de klant gegeven en kunnen geheel naar de individuele wensen en het aanwezige kennisniveau worden aangepast.

AMR Europe maakt deel uit SDD Group (www.sddbv.com).​

Translate