Accessoires

Elke 3D printer maakt gebruik van specifieke 3D printer accessoires. Het kan gaan om accessoires die noodzakelijk zijn voor een goed gebruik en correcte werking van de 3D printer, maar ook om accessoires die functies toevoegen, meer mogelijkheden bieden of zorgen voor meer gebruiksgemak. De door AMR verkochte 3D printers kunnen van veel verschillende accessoires worden voorzien.

Al onze 3D printer accessoires vindt u in onze webshop. Wij leveren u de door u bestelde accessoires snel uit eigen voorraad, tegen uitstekende prijzen. De accessoires en onderdelen zijn handig gerangschikt in onze webshop op soort en/of op type printer. Twijfelt u over een bepaalde accessoire of onderdeel, dan staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onderhoud 3D printer

Elke machine heeft onderhoud nodig en zo ook uw 3D printer. Gelukkig leveren wij al onze apparaten met een standaard onderhoudskit die desgewenst uitgebreid en aangevuld kan worden. De onderhoudskit kan aangevuld worden met messingborstels, nozzle-naalden en propanol. Ook Dimafix 3D printlijm en HEPA-filters zijn veel gevraagden producten.

3D printer software

3D printers hebben een digitaal model nodig om te printen, maar ook een extra software pakket om dit model dus om te zetten naar iets dat printer begrijpt. Deze software heet een Slicer en wordt vaak meegeleverd bij de printer. De naam komt van het ‘slicen’, het snijden van plakjes, van het model. Zo wordt het model solide 3D object, naar verschillende laagjes en dan weer in machine bewegingen.

De fabrikant heeft vaak zelf een slicer voor de printer, maar er zijn ook derden die deze speciale software verkopen.

Bij aanschaf van een printer verzorgt AMR desgewenst een uitgebreide instructie in het gebruik van de slicer.

Koop bij AMR uw 3D printer accessoires

Koop bij AMR uw 3D printer accessoires om verzekerd te zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Met de aanschaf van een 3D printer heeft u een aanzienlijke investering gedaan. Een investering die zich terug moet betalen, ook (juist) op de lange termijn. Door het aanschaffen van officiële merkaccessoires verlengt u de levensduur van uw 3D-printer en waarborgt u de best mogelijke kwaliteit.

Wij bieden u 3D printer accessoires voor alle typen 3D printers die wij verkopen. Ook voor oudere modellen die niet meer nieuw verkocht worden, bieden wij doorlopende ondersteuning met de levering van accessoires.

De ruime keuzes aan 3D printer accessoires

AMR biedt u ruime keuzes aan 3D printer accessoires. Zo bieden wij u onderdelen voor 3DGence, Cubicon en MarkForged. Andere accessoires die wij verkopen zijn onder andere HEPA-filters, DimaFix pennen en sprays, filament storage boxen, onderhoudskits en onderhoudsmiddelen, droogboxen en nog veel meer.

Naast accessoires voor het gebruik van uw 3D-printer kunt u bij AMR ook onderdelen voor de printers zelf nabestellen. Omdat wij werken met een eigen voorraad kunnen wij u altijd zeer snel van dienst zijn. Is er sprake van slijtage, een defect of moet een onderdeel om een andere reden vervangen worden, dan haalt u het gewenste onderdeel bij ons snel in huis.

Heeft u behoefte aan vakkundige hulp? Laat het ons weten. Veel accessoires en onderdelen kunt u zelf hanteren en/of vervangen. Indien gewenst kunt u bij ons rekenen op professionele hulp. U kunt rekenen op de hulp van een monteur.

Voor meer informatie neem contact op

Hebt u een vraag over een van onze 3D printer accessoires? Neem gerust contact met ons op. WIj voorzien u graag van meer informatie. Ook wanneer het gaat om oudere onderdelen van machines die niet meer in ons huidige assortiment vertegenwoordigd zijn. Accessoires of onderdelen voor deze printers hebben wij wellicht niet meer direct op voorraad, maar wij kunnen altijd kijken of wij u deze alsnog kunnen leveren.

Translate