3D scanners

De 3D scanner is nog lang niet bij iedereen bekend. Dat is niet verwonderlijk. Veel organisaties zijn nog niet eens gewend aan het idee van 3D printers. De 3D printer is echter al heel wat jaren in opkomst en zal in de toekomst alleen nog maar populairder worden. Wat lang niet iedereen weet, is dat producten op diverse manieren geprint kunnen worden. De 3D scanner zorgt in dat opzicht voor een kleine revolutie. Dankzij 3D scanners is het maken van ontwerpen sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren.

Hoe printers hun producten maken, is in grote lijnen wel bekend. Er kan worden ontworpen in speciale CAD-software. Deze software stuurt een ontwerp naar de printer en de printer maakt vervolgens van dit ontwerp een fysiek product. Ontwerpen kunnen “vanaf nul” worden gemaakt, maar ook worden ingeladen. Maar wat nu als er geen kant en klaar ontwerp is? Dat is waar de 3D scanner komt kijken.

Een 3D scanner maakt een zeer precieze scan van een object, dat vervolgens door de printer kan worden gemaakt. De 3D scanner maakt in enkele seconden een complete 3D scan en zet dit om in een ontwerp voor de software. Dit ontwerp kan vervolgens worden aangepast of direct worden gebruikt om de producten te printen.

Met een 3D scanner van AMR haalt u topkwaliteit in huis. Wij bieden u scanners met een precisie van 99,9%. Binnen enkele seconden heeft u een scan en een ontwerp dat u kunt gebruiken.

3D scanner kopen

Wilt u een 3D scanner kopen, kies dan voor kwaliteit. Een 3D scanner van AMR betaalt zich terug in de allerhoogste kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak. Vanzelfsprekend zijn onze scanners compatibel met onze printers. De scanners kunnen echter met alle typen 3D printers worden gebruikt.

De 3D scanners van AMR

De 3D scanners die wij verkopen, staan hoog aangeschreven. Dankzij deze vooruitstrevende technologie zet de 3D scanner binnen vier seconden een object om in digitaal 3D beeld.  Ook verkopen wij diverse accessoires om nog meer uit de mogelijkheden van de scanner te halen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de 3D scanners van AMR? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en verzorgen met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zullen zorgen voor een aantrekkelijk geprijsd voorstel op maat. Ook voor een demonstratie kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een afspraak.

Translate