3DGence 3D Printers

De 3DGence is een high-end 3D-printer voor industrieel gebruik.

De 3DGence is gebruiksvriendelijk en veelzijdig.

Wie investeert in een high end 3D printer mag op alle gebieden topkwaliteit verwachten. 3DGence heeft niet alleen een hoge mate van gebruiksgemak, precisie, duurzaamheid en kwaliteit, maar ook een moderne industriële uitstraling.

U koopt de 3DGence printer bij AMR Europe

De 3DGence koopt u bij de specialist.

Koopt u de 3DGence printer bij AMR Europe, dan kunt u vertrouwen op onze expertise en uitstekende service.

Onze specialisten dragen zorg voor de levering van het juiste filament en onderhoudsmateriaal. Onze monteurs en specialisten komen indien gewenst op locatie langs voor service en ondersteuning.

 

De 3DGence serie

AMR Europe verkoopt 2 modellen in de 3DGence serie:

-De 3Gence F340

-De 3DGence Industry F421.

Beide 3D printers zijn toonaangevend in het industriële segment.

 

De Industry F340

De Industry F340 is een high-end 3D Printer van 3DGence.

Het is een multifunctionele 3D-printer.

Door de verwarmde kamer en de modulaire printkop modules, kan de gebruiker met een groot scala aan technische materialen printen. Bijvoorbeeld: PEEK, PC of PP.

Door het modulaire printkoppen systeem is het mogelijk om met meerdere materialen te printen. Meerdere machines aanschaffen is hierdoor overbodig.

 

De 3DGence F421

De 3DGence F421 heeft extra features en mogelijkheden die deze 3D-printer ongeëvenaard maken in zijn klasse.

Door de taak-specifieke printmodules kan in meerdere materialen worden geprint, waaronder PC, Ultem en PEEK.

Het Smart Material Management Systeem herkent de geladen materialen, het gewicht hiervan en voert dit automatisch door naar de printmodules.

Alle modules zijn uitgerust met een intern geheugen waarin kalibratiewaarden worden opgeslagen. Na het wijzigen van een module of printkop, worden de kalibratiewaarden automatisch geladen. Dit voorkomt fouten en bespaart tijd.

Het printen van complexe modellen is mogelijk door het gebruik van oplosbaar ondersteuningsmateriaal, het grote bouwvolume en de vier materiaalhouders voor automatische filament wisseling.

 

 

De AMR Europe webshop

Wilt u een 3DGence 3D-Printer aanschaffen? Bestel deze via de AMR Europe webshop. Als officiële 3DGence dealer kunnen wij de printers snel leveren. Dit geldt ook voor alle bijbehorende producten en accessoires. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze specialisten.

Translate