3D Printers voor innovatie

wat is ABS filament
wat is ABS filament

3D Printing bij AMR Europe: toegankelijke innovatie voor iedereen

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang hand in hand gaat met creativiteit en productiviteit, speelt 3D-printing een cruciale rol in het mogelijk maken van grensverleggende ideeën. Bij AMR Europe omarmen we de veelzijdigheid van 3D-printing en hebben een assortiment 3D printers samengesteld dat geschikt is voor zowel de professionele- als de consumentenmarkt.

 Ontdek de wereld van 3D-printing bij AMR Europe, waar innovatie en toegankelijkheid samenkomen.

Het allround aanbod: Markforged, Cubicon en 3DGence

Bij AMR Europe hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van 3D-printermerken die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. De merken Markforged, Cubicon en 3DGence vertegenwoordigen ons allround aanbod en hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van prototyping tot productie.

Markforged: Krachtige composieten voor elk project

Markforged staat bekend om zijn innovatieve benadering van 3D-printen waarbij continue koolstof-, glas- of aramidevezels kunnen worden gecombineerd met een thermoplastisch filament. Deze krachtige combinatie van kunststof en vezels opent de deur naar het creëren van lichte, maar sterke en duurzame en op maat gemaakte onderdelen, van prototype tot functioneel eindproduct.

Cubicon: Betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor creatieve expressie

Cubicon-printers staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor iedereen die op zoek is naar een intuïtieve 3D-printoplossing. Of je nu een gepassioneerde ontwerper bent die complexe concepten wil realiseren of een zakelijke gebruiker die prototypen nodig heeft, Cubicon-printers bieden consistente printkwaliteit en veelzijdigheid. Het open filament systeem maakt het bovendien mogelijk om met diverse materialen te werken, waardoor de creatieve mogelijkheden worden vergroot.

3DGence: Verken geavanceerde materialen voor unieke creaties

Voor degenen die willen experimenteren met geavanceerde materialen, biedt 3DGence een scala aan mogelijkheden. Van technische polymeren tot composieten, 3DGence-printers stellen gebruikers in staat om met diverse materialen te werken en complexe ontwerpen te realiseren. Zowel de ondernemer die op zoek is naar functionele eindproducten met specifieke eigenschappen of de creatief ontwerper die unieke artistieke creaties wil maken, 3DGence printers zijn het ultieme gereedschap om deze doelen te realiseren.

Combineer creativiteit en professionaliteit

Uitdagend en innoverend

3D Printers voor innovatie

Toegankelijkheid en ondersteuning

Bij AMR Europe begrijpen we dat toegankelijkheid cruciaal is voor het omarmen van 3D-printing.  Daarom ligt onze focus niet alleen op het leveren van hoogwaardige printersystemen, maar ook op het bieden van technische service en ondersteuning op verschillende niveaus. Van een snelle onderdelen levering tot technische aanpassingen of toegankelijke gebruikerstrainingen, we streven ernaar om een brug te slaan tussen technologie en gebruikers, ongeacht hun ervaringsniveau.

Toekomstige innovaties en creatieve mogelijkheden

De voortdurende ontwikkelingen in 3D-printtechnologie openen nieuwe mogelijkheden voor zowel individuele gebruikers als voor kleine en grote ondernemingen waardoor ze in staat zijn om hun ideeën om te zetten in tastbare realiteit. AMR Europe wil iedereen uitnodigen en helpen om de wereld van 3D-printing te ontdekken en om de juiste 3D-printoplossingen te vinden die aansluiten bij jouw unieke behoeften en aspiraties. Welkom in de toekomst van innovatie en creativiteit!

Translate