Cubicon 3D printers zorgen voor tastbare ontwerpen

Han Huisman, verantwoordelijk voor de juiste inzet en beschikbaarheid van de Cubicon 3D printers, is enthousiast over de toepassingsmogelijkheden van 3D printen. Het biedt studenten de mogelijkheid om hun ontwerpen tastbaar te maken en geeft hen daadwerkelijk iets in handen!

Hogeschool Windesheim

Hogeschool Windesheim met vestigingen in Zwolle en Almere, maakt al jaren gebruik van 3D printersystemen. Op de vestiging in Zwolle met ca. 19.000 studenten, worden Cubicon 3D printers o.a. gebruikt bij de opleiding werktuigbouwkunde.

Probleemloze dagelijkse inzet

De Cubicon printers zijn zeer betrouwbare systemen gebleken volgens de heer Huisman, veel van deze printers draaien al meer dan 250 dagen, 24/7 zonder noemenswaardige problemen. De meegeleverde software is uiterst toegankelijk, de Cubicon printers zijn eenvoudig te bedienen en voor degenen die nog onbekend zijn met deze techniek heeft Han Huisman een korte handleiding van 4 – 5 pagina’s geschreven waarmee iedereen uit de voeten kan.

Meerdere Cubicon printers operationeel

Bij werktuigbouwkunde zijn een groot aantal Cubicon printers operationeel. Op de afdeling van Han Huisman worden de 8 Cubicon Style/ Style +, 2x Cubicon Single Plus, alsmede de Cubicon NEO A-22 vrijwel dagelijks voor diverse projecten probleemloos ingezet.

Han Huisman is verantwoordelijk voor de Cubicon 3D printers

Han Huisman is verantwoordelijk voor de Cubicon 3D printers

Meerdere Cubicon printers dagelijks in gebruik

Meerdere Cubicon printers dagelijks in gebruik

Archieven

Translate