Met Blacksmith software print u nog sneller en nauwkeuriger onderdelen van hoge kwaliteit op uw Markforged X7 3D-printer.

Met trots presenteren wij u onze nieuwste software voor op de X7 3D-printer.

Blacksmith verbindt het ontwerpen, de productie en de inspectie van de te printen onderdelen met hulp van kunstmatige intelligentie (AI).

Door Blacksmith toe te passen, wordt additive manufacturing in de toekomst mogelijk, waarin printers automatisch hun end-to-end proces aanpassen zodat zij telkens gecontroleerde onderdelen blijven produceren.

Dankzij de Blacksmith software wordt uw inspectie software gestroomlijnd. De productie wordt efficiënter. De time-to-market wordt versneld en uw productiekosten worden verlaagd.

Met de Markforged X7 3D-printer en Blacksmith-software krijgt u niet alleen een printer van industriële kwaliteit, maar kunt u direct na het afdrukken vertrouwen op de kwaliteit van uw onderdelen.

Blacksmith for X7 maakt gebruik van een zeer nauwkeurige laser. Deze wordt gebruikt op de X7 om een ​​onderdeel te inspecteren terwijl u print. De onderdelen worden gecontroleerd zonder dat er post-proces inspectie apparatuur nodig is. U krijgt uw onderdelen direct van het printbed. Klaar voor gebruik.

Ontdek hoe Blacksmith, in combinatie met de Markforged X7, uw business kan verbeteren en versnellen!

 

Archieven

Translate