AMR werkt met toonaangevende merken op het gebied van 3D printing. Metaal 3D printers hebben wij al in een vroeg stadium omarmd. Vanzelfsprekend kunnen wij u deze leveren. Wie industrieel print, componenten nodig heeft of de hoogste kwaliteit consumentenproducten zelf wil kunnen printen, kan haast niet om een metaal 3D printer heen. Of het nu gaat om functionele onderdelen of decoratieve onderdelen: beter dan dit wordt het niet.

Tot voor kort waren alleen gespecialiseerde organisaties in het bezit van een metaal 3D printer. Dat is niet veranderd. De markt echter wel, waardoor nu ook bedrijven die tot nu toe het printen van hun 3D ontwerpen uitbesteedden aan specialisten, zelf een metaal 3D printer aan kunnen schaffen.

Metaal 3D printer kopen?

Wilt u een metaal 3D printer kopen, dan kiest u met een exemplaar van de merken die AMR vertegenwoordigt voor topkwaliteit tegen een concurrerende prijs. De MarkForged Metal X metaal 3D printer werkt volgens de Atomic Diffusion Additive Manufacturing (ADAM) printtechniek waarbij een draadgebonden metaalpoeder getransformeerd wordt tot een metalen onderdeel met een hoge dichtheid en hoge mechanische belastbaarheid. Dit maakt producten die met behulp van deze printer worden vervaardigd bijzonder sterk.

De Orlas Creator is een metaal 3D printer met een prijsstelling onder de 120.000 euro. Hij biedt een haast ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij onderscheidt de Orlas Creator zich met een fraai design en een eenvoudige, intuïtieve bediening. Daarom is deze metaal 3D printer een uitstekende investering voor organisaties die hun productie in eigen beheer willen gaan doen.

Metaal 3D printen met de AMR printers

3D printen van metaal is dus niet langer iets dat u neer dient te leggen bij een externe partij. Investeren in metaal 3D printen met de AMR printers is voor veel organisaties die met regelmaat prints nodig hebben een uitstekende investering die zichzelf op de langere termijn uitstekend terug gaat verdienen.

Voor vragen horen wij graag van u

Voor vragen horen wij graag van u. Wij staan voor u klaar om u van meer informatie te voorzien of u te begeleiden bij de aankoop van uw ideale printer. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij vertellen u welk model hier optimaal bij past. Wij verzorgen ook graag een vrijblijvende offerte voor u voor het leveren van een totaaloplossing. Naast de printers verkopen wij ook alle accessoires en toebehoren om direct volledig in eigen huis aan de slag te kunnen.

Translate