Onlangs heeft 3D Printing Industry de 3DGence F340 getest. Hierbij de vertaling van hun conclusie. Het volledige artikel (alleen in het Engels) kunt u hier downloaden: 3D Printing 3DGence INDUSTRY F340

De 3DGence INDUSTRY F340 is zorgvuldig ontworpen, mechanisch en elektronisch een uitzonderlijk goed gebouwd apparaat. Op basis van onze testervaring is het momenteel een van de beste professionele 3D-printers op de markt.

Potentiële kopers kunnen er zeker van zijn dat de F340 voldoet aan de claims van de fabrikant.

Tijdens onze besprekingen met management en werknemers werd duidelijk dat 3DGence een goed begrip heeft van additive manufacturing. De openheid en mate van betrokkenheid bij klanten die hun materiaalkeuze binnen het aanvaardbare bereik willen gebruiken, onderscheidt 3DGence INDUSTRIE F340 van de rest van de industriële printers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Met de voortdurende verbeteringen aan hardware en software-elektronica, verwachten wij dat de printer de beste keuze is voor de industrieën waar de fabrikant op mikt.

Voor elke gebruiker van een 3D-printer is het erg belangrijk dat de fabrikant voor technische ondersteuning of om ervaringen van gebruikers uit te wisselen, beschikt over een after-sales afdeling. 3DGence doet precies wat van hen wordt verwacht, we hadden een kans om de door hen geleverde after sales-services te evalueren en we waren blij met de mate van ondersteuning door het uiterst deskundige team. Het team ondersteunt waar nodig met professioneel goed voorbereide instructiehandleidingen en video-instructies.

Of uw bedrijf 3D-printen in PEEK nodig heeft of niet, de 3DGence F340 is absoluut het overwegen waard.  In hun zoektocht naar een machine die in staat is om te werken met hoogwaardige thermoplasten, heeft 3DGence een 3D-printer gemaakt die ook uitblinkt in meer algemeen gebruikte materialen. We verwachten dat de F340 binnenkort een plaats bij veel meer bedrijven zal verdienen.