FDM printers

FDM 3D printing is uitgegroeid tot een belangrijke standaard in 3D printing. FDM 3D printing staat voor “Fused Deposition Modeling”. In begrijpelijke taal: een techniek waarbij via een spuitmond laag voor laag een object wordt opgebouwd. Dit gebeurt met behulp van thermoplastisch materiaal. Door dit materiaal sterk te verhitten wordt het vloeibaar en kan het laag voor laag worden aangebracht, waarna het opdroogt.

FDM 3D printing is een populaire vorm van 3D printen geworden vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het resultaat is niet in alle opzichten te vergelijken met het resultaat van een professionele 3D printer. De kosten zijn daar dan ook naar. Zowel in aanschaf als in gebruik is een FDM 3D printer een stuk voordeliger dan professionele 3D printers. De FDM 3D printers van AMR bieden u zeer hoge kwaliteit tegen een uitstekende prijs.

FDM 3D printing is geschikt voor bedrijfsmatig en semi-professioneel gebruik. Of een FDM printer voor u geschikt is, hangt vooral af van wat u wilt gaan printen en in welke hoeveelheden. Tenzij u zeer hoogwaardige objecten print, bijvoorbeeld technische onderdelen, zal een FDM 3D printer in zeer veel gevallen meer dan volstaan.

Koop nu uw FDM 3D printer

Koop nu uw FDM 3D printer en profiteer van het maken van in-house 3D objecten. FDM 3D printing is nog niet zo lang op grote schaal populair omdat de techniek nog relatief nieuw is. De laatste jaren is er echter een sterke stijging merkbaar van bedrijven die investeren in een eigen FDM 3D printer. Van oudsher is dit iets dat veel bedrijven uitbesteden. Er komt echter een omslagpunt waarop het interessanter en voordeliger is om zelf uw 3D prints te verzorgen. Met de dalende prijzen van FDM 3D printers en de techniek die de afgelopen jaren sterk is verbeterd, is het voor meer en meer bedrijven interessant om een eigen exemplaar aan te schaffen.

AMR uw FDM 3D printer shop

AMR is uw FDM 3D printer shop. AMR is een leidende partij geworden op het gebied van Fused Deposition Modeling printing. U hebt bij ons keuze uit veel verschillende soorten FDM 3D printers, te weten: composiet printers, composiet productie printers, desktop printers, printers voor hoge temperatuur materialen en productieprinters. Voor welke soort printer u ook kiest: wij bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om online te bestellen. U kunt kiezen tussen de Markforged FDM printer, de Markforged FDM productie printer, de Cubicon FDM desktop printers en de 3DGence FDM printers

Voor hulp neem contact met ons op

Hebt u interesse in FDM 3D printing maar weet u nog niet precies welke printer voor het het meest geschikt is? Neem voor hulp contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en nemen de tijd om u de informatie te verstrekken die u nodig hebt. Vertel ons waarvoor u de printer wilt gaan gebruiken en wij vertellen voor u wat het ideale model zou zijn.

Translate