SDD is producent van print finishingapparatuur voor bekende merken zoals Océ, Canon, Konica Minolta, en HP. Hierbij maakt SDD sinds een aantal jaren gebruik van door AMR Europe geleverde 3D printsystemen voor het vervaardigen van diverse kunststof onderdelen.

Werd in het verleden vaak gekozen voor metalen delen, inmiddels print SDD ca. 1.500 onderdelen per maand uit kunststof. Deze onderdelen vinden hun bestemming in een van de printfinishing systemen.

Bij ieder geprint onderdeel wordt vastgelegd op welke printer en met welk materiaal dit is gemaakt en wat de printinstellingen daarvoor dienen te zijn zodat een 100% reproduceerbaarheid kan worden gegarandeerd.

Inmiddels maakt SDD gebruik van een zgn. printfarm waarbij meerdere Cubicon 3D printers gelijktijdig worden ingezet om aan de grote interne vraag voor specifieke onderdelen te kunnen voldoen. Binnenkort zal aan deze printfarm ook de in eigen beheer ontwikkelde grote productieprinter 3DP1204 worden toegevoegd zodat er ook zeer grote onderdelen geprint kunnen worden ( bouwvolume 1200x600x300mm) , alsmede een Markforged Metal X printer waarmee ook metalen onderdelen te maken zijn.