Op 29 maart laat AMReurope de 3D-Printer oplossingen zien op de AM for Production. Additive Manufacturing bevindt zich in grande finale om door te breken in de hightech- en maakindustrie. Deze laagsgewijze technologie heeft grote ontwikkelsprongen gemaakt en is inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige productietechnologie. Overweeg jij om AM als productietechnologie in te zetten? Dan is AM for Production, het nieuwe en jaarlijkse kennis- en netwerkevenement rondom Additive Manufacturing, de plek waar je alle benodigde stappen ontdekt voor een efficiënte implementatie van AM-technologie.

Tijdens AM for Production ontmoet je laagdrempelig high-end AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers, systemintegrators, randapparatuur, software en firmwareleveranciers, start-ups en kennis- en netwerkorganisaties.

 

AM for Production legt de focus op:

  • State-of-the-art-update
    Zijn de technische specificaties en business case klaar voor AM productie?
  • Implementatie van AM in jouw productieproces
    Uitbesteden of zelf kopen? Ontmoet alle spelers van relevante software tot preproductieprocessen, materiaal, machines, services, nabewerking, training en juridische kwesties
  • Showcases, implementatieprojecten & businesscases
    Maak kennis met de pioniers die al succesvol eindstukken produceren met AM-technologie

AMR Europe is ook dit jaar weer aanwezig, u kunt ons vinden op de stand 137. We laten  diverse 3D-Printers en voorbeelden zien!

 Klik op deze link om gratis deel te nemen:

https://amforproduction.nl/

Archieven

Translate