AMR Europe heeft vanaf 1 juli 2020 Jan van Uitert van Visietech aangetrokken, om de jarenlange opgedane ervaring in 3D Printing van de AMR organisatie te vertalen naar het onderwijs, met vooral aandacht voor het VMBO en het MBO.

Jan heeft jarenlange ervaring in het functioneren tussen het bedrijfsleven en het onderwijs, vooral in innovatie projecten de zogenaamde publieke private samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en onderwijs, waarin veel aandacht wordt besteed aan technische innovaties die geïmplementeerd moet worden in het onderwijs en moeten aansluiten aan de techniek in het bedrijfsleven.

Omdat AMR Europe in de komende jaren marktleider in Nederland wil worden,  is in samenwerking met het Corsortium MBO onderwijs en met medewerker Stefan Stoks van AMR en Jan van Uitert van Visietech een prachtige onderwijsmodule ontwikkelt, tevens is AMR Europe officieel “vrienden van het Corsortium geworden”

Vooral de Cubicons willen we graag weg zetten in het onderwijs, aldus Jan een prima product wat we kunnen leveren inclusief support en onderwijsmodule, zodat het implementeren in het onderwijs een fluitje van een cent word en docenten ontzorgt worden, zodat de studenten bijna zelfstandig de Cubicon op kunnen starten en de opdrachten uit de onderwijs module uitvoeren.

Om onze producten en dienstverlening te presenteren aan de markt hebben we op 21 juni samen met het Corsortium een webinar georganiseerd.

Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u via deze link de webinar terug zien: Webinar

Heeft u interesse in onze producten en dienstverlening en wilt u in contact komen met Jan van Uitert,  neem dan contant op met AMR Europe te Emst:

E: info@amreurope.com

T: 0578-662777

Archieven

Translate