3D Printers Voor Scholen

3D-printers voor scholen worden steeds vaker ingezet. Het is een mooie manier om theoretisch onderwijs meteen in de praktijk te brengen. 3D-printers voor scholen moeten betrouwbaar én gebruiksvriendelijk zijn. Het is immers een manier om de eerste stapjes op het gebied van 3D-printen te zetten. 3D-printen zal in de bedrijvensector steeds belangrijker worden en het is dan ook te verwachten dat de volgende generatie hier regelmatig mee zal werken. Juist daarom is techniekonderwijs met het juiste materiaal zo belangrijk voor kinderen. Steeds meer scholen krijgen een 3D-printer. Hoort uw school daar straks ook bij?

Soorten 3D-printers voor scholen

Een 3D-printer laat de theorie en praktijk van techniekonderwijs naadloos op elkaar aansluiten. Maar wat voor soorten 3D-printers voor scholen zijn er eigenlijk? Er zijn verschillende soorten 3D-printers, zoals printers voor kunststoffen, maar ook printers voor metalen. De toepassing in het onderwijs is met name bedoeld om de kinderen te laten ontdekken, om hun creativiteit uit te leven en om geleerde theorie in praktijk te brengen. Een 3D-printer voor de basisschool zal er anders uitzien dan een 3D-printer voor het vmbo, omdat hier al veel beroepsgerichter gedacht wordt. Op zoek naar een 3D-printer voor de basisschool, een 3D-printer voor het vmbo of een 3D-printer voor het mbo? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te nemen.

3d_Printers_Voor_Scholen_AMR_Europe

3D-printen onderwijs

3D-printen in het onderwijs is een manier waarop kinderen spelenderwijs een 3D printer gaan ontdekken. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en ze3d_Printers_Voor_Scholen_AMR_Europe_2

ontdekken hoe 3D printen nu eigenlijk werkt. Het is iets waar kinderen door gefascineerd zijn en wat de lessen extra dimensie geeft. Want hoe bijzonder is het om steeds een nieuw laagje te zien ontstaan van je eigen ontwerp? Wanneer kinderen in hun eigen belevingswereld voldoende mogelijkheden krijgen, kunnen ze zichzelf optimaal ontwikkelen.

3D printen in het onderwijs is perfect om technologische vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien zal ook de creativiteit getriggerd worden en zullen kinderen op deze manier ook weer beter leren samenwerken. 3D printen is namelijk ook iets wat je samen kunt doen. De mogelijkheden met een 3D printer zijn vrijwel eindeloos. Geef de kinderen van nu de vrijheid om zich te ontwikkelen.

Neem contact op met AMR Europe voor meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een 3D printer voor uw school? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met AMR Europe. Wij vertellen u graag welke printer het meest geschikt is voor uw school of klas en inspireren u graag voor lesideeën. Verder kunnen we u ook meer vertellen over de filamenten, het materiaal dat gebruikt wordt om mee te printen. AMR Europa is de professional als het aankomt op 3D printers. Wij hebben al veel ervaring als het gaat over 3D printers voor scholen. Aarzel dan ook niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Translate