Markforged FX20 in actie:

FX20 1 minuut video  &   FX20 hype video

 

Markforged, de maker van het geïntegreerde additieve productieplatform voor zowel metaal als koolstofvezel, The Digital Forge, kondigde vandaag aan dat het zijn nieuwste printer, de FX20, zal introduceren op Formnext, te Frankfurt in november.

De FX20 zal de grootste, snelste en meest geavanceerde 3D printer zijn die Markforged ooit heeft geproduceerd. Samen met Markforged’s state-of-the-art software en materialen, zal de FX20 The Digital Forge veranderen in een volgende generatie additive manufacturing platform dat in staat is om hoge-temperatuur thermoplasten versterkt met continue vezels af te drukken met één druk op de knop. Door onderdelen met een hoge sterkte, nauwkeurigheid en hogere prestaties te printen, zal de FX20 voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende en gereguleerde industrieën, zoals lucht- en ruimtevaart, defensie, de automobielindustrie en olie & gas.

“De FX20 is een beest van een machine en vertegenwoordigt onze toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen aan onze klanten om hen in staat te stellen alles te bouwen wat ze zich maar kunnen voorstellen. De toevoeging van de FX20 aan The Digital Forge versterkt onze leidende positie in de markt van additieve vervaardiging door de robuuste productie van lichtgewicht, geavanceerde composietonderdelen mogelijk te maken. Met deze combinatie van hardware en software zullen onze klanten kunnen rekenen op Markforged voor de productie van eindgebruiker parts, bedrijf kritische onderdelen die nodig zijn om de beperkingen van traditionele productie te overwinnen. Hiermee bouwen we aan een veerkrachtige en duurzame toeleveringsketens welke toegespitst is op precies wat nodig is” aldus Shai Terem, President en CEO van Markforged.

De FX20 zal naar verwachting in de eerste helft van 2022 wereldwijd worden verscheept.

Ga voor meer informatie naar www.markforged.com.

Translate