Cubicon Style verloting DRUPA 2016

Dhr. Joseph Joosten

WINNAAR CUBICON AKTIE DRUPA 2016

 

De heer Joseph Joosten uit Maasmechelen (B) is een van de gelukkige winnaars geworden van de Cubicon Style 3D printers welke onder de deelnemers aan de AMR workshop tijdens de DRUPA 2016 te Düsseldorf werden verloot.

De heer Joosten is niet onbekend met de Cubicon Style. Sinds eind 2015 maakt hij al gebruik van een Cubicon en print daarmee functionele onderdelen welke worden toegepast in de door hem ontwikkelde Hot Tack Tester, een apparaat waarmee de sterkte van gesealde verpakkingen kan worden getest.

HotTrack

HotTrack

Joosten print nu onderdelen op de Cubicon welke hij voorheen alleen als gefreesde onderdelen kon laten maken. De nauwkeurigheid van de Cubicon in combinatie met het ABS filament zorgt niet alleen voor sterke kunststof delen, maar maakt het nu ook mogelijk om parts te maken welke voorheen niet mogelijk waren.

 

 

Volgens Joosten blinkt de Cubicon Style uit in gebruiksgemak, mede door de volledig automatische kalibratie van het printbed, het zelflossend bouwplateau, het ingebouwde filter waardoor er zelfs bij het printen in ABS geen stof of geurdeeltjes vrijkomen en niet te vergeten de hoge bouwkwaliteit welke met deze printer mogelijk is.

Kleminrichting

Kleminrichting

Tandwielen.,jpg

Geprinte tandwielen