PLA

PLA filament is niet zomaar een populair filament voor 3D printers. PLA filament staat symbool voor het vooruitstrevende karakter van de 3D printing techniek. PLA is een thermoplastisch materiaal dat gemaakt wordt van zetmeelrijke planten. Voorbeelden hiervan zijn suikerriet en maïs. Met dit innovatieve materiaal kunt u 3D objecten printen van hoge kwaliteit. Hiermee wordt aangetoond dat met moderne 3D print technieken niet alleen kwaliteit kan worden geproduceerd, maar dit ook nog eens gedaan kan worden met het oog op het ontlasten van het milieu en het reduceren van de ecologische voetafdruk.

PLA filament is niet alleen een populair filament geworden vanwege zijn ecologische oorsprong. Ook in het gebruik en qua resultaat heeft het een aantal belangrijke voordelen. Allereerst heeft PLA filament een neutrale geur. Ook rekent het af met een van de meest voorkomende nadelen van veel filamenten: warping. Warping betekent vervorming van delen van het geprinte object. Dit kan optreden doordat verschillende lagen verschillende temperaturen hebben omdat zij niet gelijktijdig drogen. PLA filament is hier niet vatbaar voor. Ook hecht het aan de meeste oppervlakken en vloeit het zeer eenvoudig door de extruder.

PLA filament kopen bij AMR?

PLA filament kopen bij AMR betekent dat u filament van hoge kwaliteit koopt. Bovendien bestelt u bij ons eenvoudig online en betaalt u veilig. Met uw eigen account kunt u afrekenen met onder andere iDeal, Bancontact, Mistercash, Visa en Mastercard. PLA filament is geschikt voor alle Cubicon 3D printers en wordt verkocht per 1000 gram voor de scherpe prijs van 29,90 euro exclusief BTW per stuk.

Ruim assortiment PLA filament

Wij bieden u een ruim assortiment PLA filament. Een van de overige voordelen van dit filament is namelijk dat het leverbaar is in veel verschillende kleuren. Wij bieden u de volgende kleuren: geel, zwart, metalic zilver, oranje, groen, rood, blauw en wit. Met dit filament kunt u dus op milieubewuste wijze vrijwel ongelimiteerd printen, want bijna alle kleuren zijn dus mogelijk.

Shop nu of vraag advies

Hebt u een PLA 3D printer, bestel dan direct de door u gewenste PLA filamenten bij ons online. Wij leveren snel vanuit onze eigen voorraad. Ook wanneer u vragen hebt, kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag de tijd om deze te beantwoorden.

Veel organisaties die in een vrij vroeg stadium een 3D printer hebben aangeschaft, overwegen nu de overstap naar een 3D printer die geschikt is voor PLA filament. Is dat ook bij u het geval? Ook dan staan wij voor u klaar voor het geven van meer informatie en het verlenen van advies. Wij vertellen u graag wat deze overstap voor u kan betekenen en geven u meer informatie over de PLA 3D printers die AMR verkoopt.